Historie

Sallie’s On Wheels er en naturlig forlængelse af Sallie's Restaurant & Snack Bar. Hvor den fantastiske og unikke historie omkring restauranten, bliver omsat til en utrolig og autentisk oplevelse på hjul - til glæde for dig og dine kunder/gæster.

​​

Sallie's Restaurant & Snack Bar er opkaldt efter Sallie Zimmerhackel, født 1917 i Denver, Colorado i USA. Hun kom til København i 1954, hvor hun mødte det danske ægtepar Wittrup. Oscar Wittrup havde i længere perioder opholdt sig ”over there” blandt andet for at starte moteller op. Sammen blev de enige om at opføre Wittrup Motel og Sallie’s Snack Bar i 1955 lige udenfor København.

De bliver blandt de første til at præsentere danskerne for den amerikanske diner/50’er kultur, og som den første i Danmark serverer Sallie’s i 1955 en cheeseburger for danskerne.

Sallie’s er i dag meget mere end en amerikansk diner og hedder derfor også Sallie’s Restaurant og Snackbar.

Konceptet Sallie’s bygger på den originale og autentiske historie og billeddokumentation som stammer fra den tid hvor Sallie Zimmerhackel første gang åbnede sin restaurant i forbindelse med Wittrup Motel.

Sallie's On Wheels​

Adresse

Roskildevej 251
2620 Albertslund

​Kontakt

Telefon: 43 64 91 32

E-mail: sow@sallies.dk